De Giant, nu ook voor veggielovers!

Restaurantketen Quick biedt voortaan een veggievariant aan van zijn iconische hamburger, de Giant. Ook de Chicken Filet krijgt er een veggiebroertje bij.

Twee hamburgers maken hun intrede op het meest Belgische fastfoodmenu op de markt. Twee nieuwelingen die echter geen onbekenden zijn, want het gaat om twee Quick-klassiekers, de Giant en de Chicken Filet, die van nu af aan ook als vegetarische burgers te bestellen zijn. In deze hamburgers gebruikt Quick een vegetarische patty van het merk Quorn, omhuld met paneermeel voor extra knapperigheid.

En verder verandert er niets. De mythische Giant-saus, die op heel wat liefhebbers kan rekenen, en de verfrissende combinatie van een gepeperde mayonaise met blokjes ajuin, kenmerkend voor de Chicken Filet, blijven de absolute succesingrediënten. Een smakelijk alternatief voor een groeiend aantal consumenten dat (af en toe) de vegetarische kaart trekt.

Kevin Derycke, CEO van Quick, licht toe: "Er is geen gebrek aan studies en enquêtes over dit onderwerp. Het is duidelijk dat steeds meer Belgen aandacht besteden aan hun vleesconsumptie, zowel om ecologische als om ethische redenen. Met dit nieuwe veggie-aanbod willen we vegetariërs en flexitariërs de kans geven om met volle goesting, én met respect voor hun voedingskeuzes, te genieten van twee van onze absolute klassiekers.”

Contacteer ons
Shana Van den Broeck Burger Brands Belgium
Wim Lefebure Whyte Corporate Affairs
Shana Van den Broeck Burger Brands Belgium
Wim Lefebure Whyte Corporate Affairs
Over Quick

Het merk Quick, dat in 1971 zijn intrede deed in België, was de eerste burgerrestaurantketen van het land en is sindsdien leider met zijn bekende Giant. Vandaag telt het merk 85 restaurants in België. In totaal zijn er in de twee landen bijna 3.500 mensen actief onder het merk Quick.

De Quick-restaurants worden in België beheerd door Burger Brands Belgium, dat ook BURGER KING® beheert.