Exclusieve rugzak van Quick licht donkere winterdagen op

Brussel, 23 november 2022 - Quick lanceert op Black Friday, deze vrijdag 25 november, de BaQpack. Dit is een unieke reeks rugzakken speciaal ontworpen voor de donkere herfstavonden en -nachten. Het reflecterende Q-logo zorgt ervoor dat fans van het merk die de rugzak dragen beter zichtbaar zijn in het donker. Zo kunnen ze zich ’s avonds overal veilig verplaatsen. Het unieke ontwerp van de rugzakken is bovendien het werk van een Antwerpse ontwerper die ooit nog bij Quick werkte.

Uniek en 100% Belgisch

Elke BaQpack werd ge-upcycled van gebruikt Quick promotiemateriaal en is, net als Quick zelf, een écht Belgisch verhaal: ontworpen door niemand minder dan de Antwerpse ontwerper Sander Bos, die ooit zélf in een Quick werkte om uiteindelijk zijn eigen modezaak te kunnen opstarten.

“Als medewerker van Quick zei ik steeds vol overtuiging tegen mijn manager dat mijn modeopleiding hier zeker ooit nog van pas zou komen. Vandaag is die dag eindelijk aangebroken. Net als de BaQpack ben ik gerecycleerd van Quick medewerker tot ontwerper. Het is overduidelijk: Sander Bos en de Quick gaan samen als mosterd en ketchup, voor fastfood en voor mode”, aldus een enthousiaste Sander Bos.

Ook de productie is 100% Belgisch. Daarvoor deed Quick beroep op de diensten van de Brusselse werkplaats ‘L’Ouvroir’, die mensen met een handicap tewerkstelt. Elke BaQpack is 100% handgemaakt van verschillende Quick reclamezeilen, wat dus elk model 100% uniek maakt. ​ ​

Beschikbaarheid en prijs

De officiële lancering van de rugzak staat gepland op 25 november, maar fans kunnen de BaQpack al bekijken op www.quick.be/nl/baqpack. Voor het bedrag van € 24,95 kunnen ze één van de honderd limited edition-stukken bemachtigen.

De BaQpack werd bedacht in samenwerking met Happiness, het creatief bureau van Quick. De campagne leeft via een sterk digitaal ecosysteem. ​ ​

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Quick

Het merk Quick, dat in 1971 zijn intrede deed in België, was de eerste burgerrestaurantketen van het land en is sindsdien leider met zijn bekende Giant. Vandaag telt het merk 79 restaurants in België en Luxemburg. In totaal zijn er in de twee landen bijna 3.500 mensen actief onder het merk Quick.

De Quick-restaurants worden beheerd door Burger Brands Belgium, dat in België ook BURGER KING® beheert.