Je favoriete Quick-burger, zo besteld en afgehaald via ‘Click&Collect’

Quick lanceert als eerste hamburgerketen in België ‘Click&Collect’, een online bestelportaal waarmee burgerfanaten hun favoriete menu snel en eenvoudig kunnen kiezen en afhalen. Bovendien worden nauwe contacten tot een minimum beperkt, aangezien de bestelling en betaling op afstand en op voorhand gebeuren, een onmiskenbaar voordeel in tijden van corona. ‘Click & Collect’ is een nieuwe functionaliteit binnen de MyQuick-app, die al vele Belgen wist te bekoren.

Wie droomt er niet van om zijn of haar favoriete hamburger op voorhand te bestellen en ervan te kunnen genieten op het moment dat het hem of haar best uitkomt, thuis of (wanneer het weer mogelijk is) ter plaatse? Als eerste hamburgerketen in België maakt Quick deze droom waar met ‘Click&Collect’.

Naast bestellingen via de Drive, aan een bestelscherm of door bezorgingsdiensten, biedt Quick nu ook de mogelijkheid om rechtstreeks via de app te bestellen. MyQuick, de app vol deals en leuke aanbiedingen, biedt voortaan een nieuwe functie om van tevoren te bestellen en te betalen waar en wanneer je maar wil: rustig thuis, op weg naar huis of zelfs op 100 m van het restaurant... Het enige wat hamburgerfans nog hoeven te doen is aangeven dat ze ter plekke zijn en vervolgens hun bestelling in het restaurant, aan de toog, af te halen. Een nieuwe, eenvoudige, snelle en veilige manier om de wachttijd en het contact binnen het restaurant te beperken.

Kevin Derycke, CEO van Burger Brands Belgium is enthousiast: “We zijn trots dat Quick als eerste hamburgerketen in België een ‘Click&Collect’-dienst aanbiedt. Onze klanten staan logischerwijze centraal. Het was voor ons belangrijk om onze service naar hen te verbeteren en te versnellen, om hen zoveel mogelijk vrijheid en gemak te bieden. ‘Click&Collect’ is de ideale aanvullende dienstverlening op bestellingen via de Drive, bestelschermen en bezorgingsdiensten.”

Hij legt uit hoe het werkt:Voortaan kunnen hamburgerfans via hun smartphone op elk moment van de dag hun favoriete burgermenu, dessert of koffie bestellen en vooraf betalen. Afhalen is heel eenvoudig en bovendien verloopt het hele proces contactloos, een pluspunt in onze gezamenlijke strijd tegen het coronavirus.”

‘Click&Collect’ testen? Download de MyQuick-applicatie, druk op ‘Bestellen’ en geniet!

Contacteer ons
Wim Lefebure Whyte Corporate Affairs
Wim Lefebure Whyte Corporate Affairs
Over Quick

Het merk Quick, dat in 1971 zijn intrede deed in België, was de eerste burgerrestaurantketen van het land en is sindsdien leider met zijn bekende Giant. Vandaag telt het merk 79 restaurants in België en Luxemburg. In totaal zijn er in de twee landen bijna 3.500 mensen actief onder het merk Quick.

De Quick-restaurants worden beheerd door Burger Brands Belgium, dat in België ook BURGER KING® beheert.