“One small step for man, one GIANT leap for…Belgium”

Precies 50 jaar geleden sprak Neil Armstrong de gevleugelde woorden uit “One small step for man, one giant leap for mankind”, nadat hij als eerste mens een voet op de maan had gezet. Ter gelegenheid van de Belgische nationale feestdag op 21 juli, zet hamburgerketen Quick zijn Belgische roots in de verf met een heuse veroveringscampagne. Het schiereiland Île Petit-Gravier behoort sinds kort ook tot ons Koninkrijk en Quick verwelkomt dit gebied van vijf hectare groot op passende wijze…

Een smakelijk eerbetoon

Deze zomer wordt met veel nostalgie de 50e verjaardag van de maanlanding herdacht. Als koning van de smaak en marktleider in België kon Quick de nationale feestdag in 2019 niet laten passeren zonder een passend eerbetoon aan deze epische verovering. Twee jaar geleden heeft het nationaal défilé de Belgische hamburgerketen al eerder geïnspireerd. Dit jaar zal er een nationaal symbool worden neergeplant op het meest recent veroverd stukje België, op île Petit-Gravier!

Een GIANT feestdag!

Het schiereiland Île Petit-Gravier van vijf hectare groot behoort vandaag toe tot het grondgebied van de stad Wezet (Visé) in de provincie Luik, maar tot voor kort maakte het onderdeel uit van het Nederlandse Eijsden. Het schiereiland staat nu dus centraal in een ludieke veroveringscampagne, die Quick, parallel met het nationaal défilé en andere traditionele feestelijkheden, op 21 juli 2019 op sociale media zal onthullen.

Stay tuned en volg het relaas vanop de eerste rij op de Facebook-pagina van Quick. Ondertussen kan onderstaande foto's jullie nieuwsgierigheid aanwakkeren:

Contacteer ons
Wim Lefebure Whyte Corporate Affairs
Wim Lefebure Whyte Corporate Affairs
Over Quick

Het merk Quick, dat in 1971 zijn intrede deed in België, was de eerste burgerrestaurantketen van het land en is sindsdien leider met zijn bekende Giant. Vandaag telt het merk 81 restaurants in België en Luxemburg. In totaal zijn er in de twee landen bijna 3.500 mensen actief onder het merk Quick.

De Quick-restaurants worden beheerd door Burger Brands Belgium, dat in België ook BURGER KING® beheert.