Quick transformeert drie studentenkoten in een “Giant” ballenbad

Dankzij Quick, in samenwerking met Coca-Cola zero sugar, maken de gekste studenten kans op een onvergetelijke avond: tien vrienden, een dj en een kot omgebouwd tot een groot ballenbad. En omdat Quick aan alles denkt, wordt er ook een Quick Menu en een Coca-Cola zero sugar aangeboden aan alle gasten. Hoe kan je dit winnen? Zeer eenvoudig: ben je een student tussen de 13 en 26 jaar oud, bestel dan een Student Deal Menu via de MyQuick-app en behaal een van de drie hoogste scores in het online spel Match3, speciaal ontworpen voor deze gelegenheid.

De Belgen hebben hun reputatie al waargemaakt. Altijd klaar voor plezier, zijn ze steeds op zoek naar leuke activiteiten. Daarom biedt Quick jongeren onder de 26 jaar de kans om hun kot om te toveren in een enorm ballenbad. Sterker nog, de drie winnaars kunnen elk tien vrienden uitnodigen en hen trakteren op een Quick-menu en een Coca-Cola zero sugar.

Dirk Lammens, Head of Marketing bij Burger Brands Belgium, voegt hieraan toe: “Bij elk van onze acties bevestigen we steeds opnieuw onze Belgische identiteit en onze verbondenheid met de klanten. Dit keer willen we, met een knipoog, de ludieke kant van de Belgen belichten.”

Als de avond voorbij is, krijgen de ballen een tweede leven. De winnaars zullen namelijk kunnen kiezen uit 5 objecten (waaronder een lamp, plank of dienblad), die zullen worden gemaakt van de gerecycleerde ballen. Quick komt die ophalen en zal ze verwerken tot het gekozen object. Een leuke herinnering aan hun gekke avond.

De regels om deel te nemen zijn heel eenvoudig:

  1. Download de MyQuick-app en creëer een Student+ account
  2. Bestel een Student Deal met de MyQuick-app tussen 23 september en 13 oktober
  3. Speel het Match3-spel
  4. Behaal een van de drie hoogste scores.
  5. Bereid je voor om jouw woonkamer te zien transformeren in een grote speeltuin.
Contacteer ons
Ariane Goossens Whyte Corporate Affairs
Ariane Goossens Whyte Corporate Affairs
Over Quick

Het merk Quick, dat in 1971 zijn intrede deed in België, was de eerste burgerrestaurantketen van het land en is sindsdien leider met zijn bekende Giant. Vandaag telt het merk 81 restaurants in België en Luxemburg. In totaal zijn er in de twee landen bijna 3.500 mensen actief onder het merk Quick.

De Quick-restaurants worden beheerd door Burger Brands Belgium, dat in België ook BURGER KING® beheert.