Quick pakt uit met spectaculaire hypergram in campagne voor nieuwste burger

Beste journalist(e),

Quick België stelt een spectaculaire nieuwe campagne voor rond zijn nieuwste burger ‘De Surrealist’ in het City2 winkelcentrum in Brussel van 22/11 tot 26/11.

Brussel heeft het genoegen om een absolute technologische primeur te verwelkomen. Voor het eerst in België zal je een hypergram kunnen bewonderen. Dat is een holografische 3D projectie waarbij het grote object levensecht in de lucht lijkt te zweven, zonder dat daarvoor een 3D bril of andere accessoires nodig zijn. Het is een technologie die speciaal is ontworpen voor het menselijk oog met behulp van de nieuwste generatie 4K-technologie die lichtdeeltjes vervormt en omzet in hologrammen.

Het fantastische schouwspel past perfect bij de nieuwe campagne van Quick die gebaseerd is op het surrealisme. De hypergram is namelijk al even verrassend als de samenstelling van Quick’s nieuwste meesterwerk: De Surrealist. Een surrealistisch lekkere burger met een heerlijk cacaobroodje en gehakte biefstuk van 100% Belgisch rundvlees met een pittig sausje.

Het is niet de eerste keer dat Quick zichzelf uitdaagt met nieuwe innovatieve technologie. Ook vorig jaar, met de verkoop van zijn heerlijke Giant saus als NFT, werkte de hamburgerketen zich in de kijker door gebruik te maken van baanbrekende technologie: Recept voor beroemde Giant saus voor meer dan 30.000 dollar verkocht als NFT

Wil je de hypergram graag in actie zien? Aarzel dan niet en kom af!

Hier kan je alvast een voorproefje bekijken van de hypergram, die is ontwikkeld door Ingage Media en Disturbed Media group met de bedoeling om consumenten te betrekken en te verbazen en tegelijkertijd de Out-of-Home-marketingindustrie op te schudden.


Details:

22/11 tot 26/11

City2 Shopping center (Op het gelijkvloers - bij het food court)

Nieuwstraat 123, 1000 Brussel


 

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Quick

Het merk Quick, dat in 1971 zijn intrede deed in België, was de eerste burgerrestaurantketen van het land en is sindsdien leider met zijn bekende Giant. Vandaag telt het merk 79 restaurants in België en Luxemburg. In totaal zijn er in de twee landen bijna 3.500 mensen actief onder het merk Quick.

De Quick-restaurants worden beheerd door Burger Brands Belgium, dat in België ook BURGER KING® beheert.